מסעדת "קיטון" הוותיקה בתל אביב מגישה אוכל מזרח אירופאי משנת 1945. צילום: יח"צ
מצרכים:
1 שמנת מתוקה פרווה/חלבית
1חבילה שוקולד מריר
1 כף של ברנדי
2 כפות מים להמסה של השוקולד
אופן ההכנה:
שוברים את חבילת השוקולד לקוביות ושמים בקערת זכוכית, מוסיפים 2 כפות מים וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים.
מערבבים היטב עד לקבלת תערובת שוקולד חלקה ללא גושים, ומקררים. מוסיפים את הברנדי.
מקציפים את הקצפת עד לקבלת קצפת רכה. מערבבים את הקצפת עם תערובת השוקולד (שהתקררה) בתנועת קיפול בכדי לא לשבור את הקצפת, עד קבלת תערובת יציבה.
מעבירים לגביעים אישיים ומפזרים מעט שוקולד מריר מגורד.
מעבירים למקרר או למקפיא ל-3 שעות לפחות.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+