באדיבות רשת Black, צילום: נמרוד גנישר

טעים במיוחד, ולא מסובך. נא לשים לב- מדובר ברוטב קרי אדום מבקבוק, ולא המשחה, החריפה יותר.
מצרכים:
½ ק"ג חזה עוף
1 כף עלי כוסברה
1 כף שמן קוקוס
מצרכים לרוטב:
1 בצל לבן גדול קצוץ דק
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
מעט גרידת לימון
2 כפות שמן קוקוס מכבישה קרה
קופסא קרם קוקוס
½ כוס רוטב קארי אדום מבקבוק
אופן ההכנה:
חותכים את חזה העוף לנתחים, מערבבים ב-1/3 מהרוטב ומשהים כשעה.
במחבת מחממים את השמן ומטגנים את נתחי העוף, מוסיפים את הכוסברה. יוצקים את שאר הרוטב ומרתיחים רתיחה אחת. מגישים חם, עדיף עם אורז לבן.
אופן הכנת הרוטב:
מאדים את הבצל בשמן הקוקוס, מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 10 דקות. מצננים.
- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+